Hoppa till innehållet

Bowla på Strajkalley

Bowla

Tomas Leandersson var med och bildade en ungdomsklubb, BK Lavan. Och en kväll föddes idén: Ok, idrott var viktigt. Men det fanns något annat som också började locka. Tjejer. Grabbarna frågade sin tränare: Varför ordnar vi inte ett diskotek en kväll i bowlinghallen och lirar lite bowling samtidigt? Kanske var det så discobowlingen föddes. Och Tomas blev en av de bästa i världen. På att bowla. 

Boka nu

Bowlingpriser

Priser per bana & timme

Mån - tors:
200 kr 

Fre - lör 12.00-17.00:
220 kr 

Fre - lör 17.00-24.00:
330 kr

Sön: 
220 kr

Sön:
Familjebowling 180 kr (minst en vuxen + ett barn 18 år eller yngre, gäller ej storhelger) 

 

 

Det perfekta slaget

Våran hall

Strajk Alley öppnade 2010 i helt nybyggda lokaler. Här finns 12 bowlingbanor av högsta klass och en helt nyrenoverad restaurang. 2015 gick vi med i en kedja som heter Classic Bowl för att kunna utveckla vårt restaurangkoncept. Numera serverar vi bland annat burgare och kötträtter av högsta klass. Vi är en modern idrottsanläggning som även kan erbjuda företag och föreningar en trevlig kväll med mat och bowling. På fredagar och lördagar drar vi upp tempot lite grann och erbjuder de som vill en fartfylld festkväll.

För bowlingintresserade kan vi nämna att vi har Brunswick GS-X maskiner och våra banor är Brunswick prolane. Vi oljar banorna med en Kustodian Ion och använder Kegel Navigate som olja och Defence-C som tvättmedel. Alla banor är godkända och besiktigade för tävlingsspel

Annat kul

Får du stryk i bowlingen av kompisarna kan du alltid utmana dem på något annat. Ta ett parti shuffleboard eller spela en tempofylld match Air hockey, eller varför inte kombinera det med bowlingen i en flerkamp?

 

Air hockey

Air hockey

Pris fr. 10 kr